Hagebok til glede og nytte

Inspirama leverte prosjektledelse av HAGEBOKA til oppdragsgiver Randesund Plantesenter. 19. oktober var paller med ferdigtrykte bøker på plass i Hagesenteret. Fristen i fremdriftsplanen var 21. oktober.

Inspirama hadde jobben som prosjektleder fra april til oktober. En spennende jobb å få være med på. Nå er «årets julegave» tilgjengelig for kjøp både på nett og i bokhandlere. www.hageboka.no er en viktig bok for hageelskere, miljøforkjempere, for folk som setter pris på bøker med god design, spennende og variert innhold

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: