Om Inspirama

InspiRaMa er et enkeltkvinnesforetak, startet i 2005.
Eier og driver er markeds- og kommunikasjonsrådgiver Ragna Marie Henden.

Org nr 979 33 9658 MVA

Ragna Marie Henden er tidligere informasjonssjef i KEV og Agder Energi i til sammen 8 år, og jobbet først 12 år i Strømmestiftelsen med informasjon og markedsføring. Henden har også vært ansatt på prosjekt i en rekke små og store aktiviteter som bla Fylkesleder for Stemmerettsjubileet og Grunnlovsjubileet i Vest-Agder,  for Sørlandets Kunstmuseum, markedsføring av filmen YOHAN barnevandrer, prosjektkoordinator for Kildenkonferansen 2016 mm.

Ragna Marie Henden er utdannet journalist innen radio/TV/avis,  markedsøkonom på BI, Styrekompetanse I og II på BI, informasjon og ledelse på BI, og en rekke kurs og oppdateringer innen kommunikasjon.

Hva kan jeg levere?
Det koster ingen ting å ta en prat, en tlf eller mail om et oppdrag.
Intet for lite – intet for stort.
Min kunnskap, erfaring, faglig tyngde og kontaktnett kan gi deg mange gode fortrinn. Alt fra et enkelt oppdrag til prosjektledelse av store kampanjer, arrangementer og kulturaktiviteter.

Kreativ kommunikasjon og helheltstenking er en av mine beste egenskaper. Alle former for kommunikasjon skal peke og symbolisere i samme retning. Jeg bidrar til å tenke nytt, begeistre og inspirere til sammen å nå det optimale i et prosjekt.

Jeg er glad i å treffe mennesker, synge i kor og trives godt i naturen, gjerne til fjells.
Og ikke minst liker jeg å gjøre en god jobb, og levere optimalt for mine kunder.

Å leve er ikke nok, solskinn frihet og en liten blomst må man ha…H.C. Andersen

%d bloggere liker dette: