Hva sier kundene?

Her har jeg samlet et lite utvalg sitater fra attester og referanser jeg har fått gjennom årene fra arbeidsgivere og kunder:

Oppdrag prosjektkoordinator Kildenkonferansen 2015 og vikarstilling markedsføring og kommunikasjon i 2015, for Næringsforeningen i Kristiansandsregionen:
«…Ragna Marie Henden har bidratt godt i forhold til at vi i 2015 ble valgt til «årets markedsfører», da hun var en solid og god støttespiller for oss. Vi kan på det varmeste anbefale Ragna Marie Henden og Inspirama…»
Direktør Anita S. Dietrichson, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Oppdrag Fylkesleder i Vest-Agder for Stemmerettsjubileet 2013 og Grunnlovsjubileet 2014:
«…Ragna Marie har utført jobben som prosjektleder på en svært god måte. Hennes engasjement og profesjonalitet har preget jubileumsfeiringene i Vest-Agder, og ført til meget høy aktivitet. I flere sammenhenger har jubileumsmarkeringene i Vest-Agder fått nasjonal oppmerksomhet. Samtidig har store og små arrangører og produsenter over hele fylket nytt godt av Ragna Maries oppriktige oppmerksomhet, solide kompetanse og store nettverk. Ragna Marie takler nye utfordringer og er løsningsorientert og fleksibel. Hun arbeider systematisk og fokusert, kommer i mål til rett tid og er flink til å håndtere mange baller i lufta samtidig…» 
Kulturdirektør Stein Tore Sorthe, Kristiansand kommune

«…Vest-Agder fikk ved valget av Ragna Marie Henden en prosjektleder med godt humør, trygghet og ro i alle situasjoner. Gjennom en løsningsorientert og handlekraftig innsats, sørget hun for at fylkets gjennomføring av to viktige jubileumsår ble dyktig planlagt og vellykket gjennomført. Jeg arbeidet tett samme men henne i denne perioden og gir henne min aller beste anbefaling uansett hvilke utfordringer hun måtte søke. Ragna Marie tar ansvar, er lojal og leverer topp resultater…»
Fylkesmann Ann-Kristin Olsen, Vest-Agder

Informasjonssjef Agder Energi 2000 – 2005:
«…Hovedoppgaven som informasjonssjef var bla å utvikle systemer, policy og rutiner innenfor informasjonsområdet. I forbindelse med fusjonen mellom AAE, VAE og KEV til Agder Energi har Ragna Marie hatt flere sentrale oppgaver som konsernets informasjonssjef. Hun har hatt ansvaret for å utvikle merkevaren Agder Energi både eksternt og internt. Ragna Marie har også hatt ansvaret for å koordinere konsernets beredskapsinformasjon, og som pressekontakt har hun etablert en positiv og god kontakt med media. Hun har vært redaktør for interne og eksterne trykksaker og informasjonsskriv, samt redaktør for intranett- og aeweb sidene. Ragna Marie har også håndtert sponsoraktiviteter og profilprodukter som dekker merkevaren Agder Energi. Hun har hatt et stort nettverk av eksterne kontakter, både innen media, offentlige organer og kultursektoren. Videre har hun vært medlem av konsernledelsen og deltatt i styremøtene for Agder Energi AS.

I tiden som personalansvarlig leder for Ragna Marie har jeg lært henne å kjenne som en dyktig og svært engasjert medarbeider med gode faglige kvalifikasjoner innenfor informasjonsområdet…» Konsernsjef Eivind Krokmo

Strømmestiftelsen 1984 – 1998, informasjonskonsulent, leder informasjonsseksjonen, stedfortredende markedsssjef.
«…Hennes arbeidsoppgaver bestod først og fremst i å være redaktør av Strømmestiftelsens magasin «Hjelp til selvhjelp». I løpet av denne tiden utviklet hun bladet til å bli et moderne magasin som ble regnet som et av landets beste innenfor sin kategori. Hun var også en svært dyktig pressekontakt, og ideskaperen til Strømmestiftelsens «Hjelp til selvhjelp-pris». Ragna Marie er en kreativ person som kombinerte sin bistandskompetanse og informasjonsvirksomhet for å gjøre bistandsarbeid i Sør tilgjengelig for nye støttegrupper i Norge. Hun har utført sine arbeidsoppgaver med engasjement og profesjonalitet…»
Generalsekretær Øistein Garcia de Preseno

Informasjonssjef i Kristiansand Energiverk, fra 1998 – 2000:
«…Ragna Marie er en dyktig, allsidig interessert og dynamisk medarbeider som er meget arbeidsom og som legger mye energi og engasjement i de oppgaver hun er ansvarlig for å gjennomføre. Hun har et behagelig vesen og er lett å samarbeide med…»
Konserndirektør Jan Pedersen

Leder informasjonsavdelingen og administrasjon av all pressekontakt for 1000 års jubileet for Kyrkja i Norge på Moster i 1995, gjennomføringsfasen 3 uker.
«…Hun var en meget dyktig og viktig medspiller og samarbeidspartner i den viktige gjennomføringsfasen av 1000-års jubileet. Hun har stor arbeidskapasitet, godt humør og en egen evne til å skape gode samarbeidsforhold. Hennes innsats var derfor av stor betydning for det gode resultatet som ble oppnådd…»
Daglig leder Morten Eriksen

Vikar programsekretær ved NRK Sørlandet, sommeren 1982:
«..Det er mitt inntrykk etter den korte tiden at Ragna Marie Henden har anlegg for journalistisk arbeid. Hun har en behagelig mikrofonstemme, og fikk i løpet av vikariatet anledning til å delta i en rekke direktesendinger som ga henne studiorutine. Henden er meget lett og grei å samarbeide med, og gled inn i miljøet ved kontoret på en utmerket måte.»
Distriktssjef Tor Fuglevik

 

 

%d bloggere liker dette: